vrijdag 17 december 2010

0 reacties
categorie: Publicaties

iPhonegebruikers willen nieuws 'snacken'

Het krantje bij het ontbijt of in de trein is voor menigeen een dagelijks ritueel. Of het nu de ‘ouderwetse’ papieren versie is of de digitale op de iPhone of iPad. Inmiddels heeft bijna elke krant en nieuwsbron wel een applicatie, maar benutten de uitgevers wel alle mogelijkheden van de iPhone en iPad?

Dit artikel is gepubliceerd op iPhoneclub

Lees verder Reageer

dinsdag 9 november 2010

19 reacties
categorie: Claire

vrijdag 29 oktober 2010

0 reacties
categorie: Publicaties

Apples 'gamequest'

Er waait een frisse wind in gameland sinds Apple met de iPhone en iPod touch gamen op de mobiele telefoon aanzwengelde. De vraag zingt rond of producenten van handhelddevices zoals Nintendo en Sony bang moeten zijn voor Apple. Uit onderzoek blijkt dat in de Benelux meer mensen ‘mobiele games’ spelen op het Apple iOS-platform dan op de Sony PSP. Wel ligt het bedrijf van Steve Jobs nog ver achter op Nintendo. In de VS is dat inmiddels wel anders. Hoe kijken deskundigen aan tegen Apples opmars in de gamewereld?

Dit artikel is gepubliceerd op iPhoneclub

Lees verder Reageer

dinsdag 12 oktober 2010

2 reacties
categorie: Muziek, lifestyle

Klapperrrr van de maand

rennen!

Ruím binnen de vier weken heb ik het gehaald, de 7,5 kilometer. Redelijk fris en fruitig rende ik zelfs, volgens de Runtastic Pro-applicatie, 7,63 kilometer. Dit lukte me niet in de laatste plaats door de relaxte renmuziek die ik ontdekt heb. Daarom mijn top 3 van albums waarmee je de 7,5 kilometer meer dan goed doorkomt.

Lees verder Reageer

dinsdag 5 oktober 2010

0 reacties
categorie: Publicaties

Nederlandstalige iBooks?

Blije reacties van veel iPhone- en iPadgebruikers toen iBooks ook in de Benelux beschikbaar kwam, eind mei. Moderne Nederlandstalige boeken waren weliswaar nog niet verkrijgbaar, maar daar zou gauw verandering in komen, zo was de verwachting. Nu, enkele maanden later, lijkt het onwaarschijnlijk dat we op korte termijn via een Nederlands of Belgisch iTunes Store-account de iBooks-plankjes kunnen vullen met onze eigen taal.

Dit artikel is gepubliceerd op iPhoneclub en iPadplanet

Lees verder Reageer

zaterdag 2 oktober 2010

0 reacties
categorie: Publicaties

Ruimte

Met ruim 16,6 miljoen mensen in Nederland moeten we één vierkante kilometer per persoon gemiddeld met 499 anderen delen. Mits je niet in Amsterdam, Den Haag, Leiden of Haarlem woont, daar ligt het cijfer namelijk tien keer hoger. Wil je letterlijk ruimte om je heen, dan moet je naar Friesland, Drenthe, Overijssel of Zeeland. Of je kunt het buiten Nederland zoeken. Genoeg plekken waar ruimte in overvloed is.

Dit artikel is gepubliceerd op Verspers

Lees verder Reageer

donderdag 23 september 2010

0 reacties
categorie: Maatschappij

Bach op het station

Opera!
In de strijd tegen overlast gaan de NS en Prorail Bach inzetten op station Overvecht in Utrecht, zo schreef de Volkskrant onlangs. Een woordvoerder zegt in deze krant: ‘Hopelijk vinden hangjongeren het minder stoer om op een station met de sfeer van deze muziek te zijn.’

Die kans zit er wel in. Ik vind het een uitstekend idee.

Lees verder Reageer

zondag 19 september 2010

106 reacties
categorie: Lifestyle

De fysieke ongemakken voorbij

5KM!
Om een of andere wonderlijke reden is er nog steeds niet de klad gekomen in mijn sportieve activiteiten. Inmiddels ren ik – wie had dat ooit gedacht – zonder ál teveel moeite zo’n 6,5 kilometer. Nu ik niet meer getergd word door constante steken in de zij en kortademigheid, leek het me interessant om de langetermijnvoordelen van het hardlopen eens te onderzoeken. Er ging weer een wereld voor me open.

Lees verder Reageer

vrijdag 10 september 2010

2 reacties
categorie: Lifestyle

Gouden tengeltjes

Tip van de dag van Carice van Houten op Twitter: ‘Geef je over aan de gouden tengeltjes van Siko bij MOGEEN kappers in Amsterdam #ikmeent’ Ja, dat kan Carice makkelijk zeggen.

Lees verder Reageer

woensdag 25 augustus 2010

8 reacties
categorie: Claire

Virtuele bubbels!

Hoera!
Het is tijd voor virtuele champagne! Want Tekstualiteit is online. Zo vers en knisperend als een net gebakken croissantje in Parijs. Tenminste, dat hoop ik.

Lees verder Reageer
Oudere berichtenNieuwere berichten